Kontakt oss

Mandag - Onsdag 08:30 - 16:00
Torsdag 08:30 - 18:00
Fredag 08:30 - 16:00
Lørdag 10:00 - 14:00

Våre ansatte

Christian Haukebø

Daglig leder, Optometrist M.Optom med lang og variert erfaring. Kontaktlinsespesialist. Han har spesiell kompetanse på barn og syn og synstrening. Har erfaring fra Huseby kompetansesenter og tverrfaglig samarbeid. Foreleser om samsyn for optikere og pedagoger. Hovedforeleser på Masterstudiet i synstrening på Høgskolen i Sør-Øst Norge.

Hans Marthin Sollien

Optometrist MSc. Spesialist på kontaktlinser med stor erfaring i tilpassing av nattlinser (Orto- k), keratokonuslinser og sclerale linser. Tilleggsutdannelse i optometrisk rehabilitering av synshemmede (svaksyntoptikk og filterglasstilpassing).

Daghild Venås Haukebø

Optometrist M.Optom. Rutinert og faglig interessert. Tilleggsutdannelse innenfor samsyn og synstrening. Gir deg en grundig undersøkelse og oppfattes som en med et behagelig vesen.

Bernhard Benjaminsen

Optometrist. Er opptatt av å finne den beste individuelle synsløsningen for hver enkelt kunde. Spesiell interesse for kontaktlinser. Lang og variert erfaring, jevnlig etterutdanning

Elke Andreassen

Sjef i butikken og har ansvaret for et bredt og spennende innfatningsutvalg. Holder orden på butikken og oss andre. Har et utmerket blikk for hvilken innfatning som er riktig for deg.

Siv Olsen

Butikkmedarbeider med meget lang erfaring. Moteinteressert og følger med på trender. Gir deg stilsikker veiledning på innfatningsvalg.

Mari

Meget rutinert kundeveileder. Har sikkert blikk for form og farge. Gir seg aldri før hun har funnet den riktige innfatningen for deg.