Kontakt

Hos oss sitter latteren alltid løst. Kom innom for en hyggelig prat om brillemoter og våre produkter

Åpningstider

Hverdager: 08:30-16:00
Torsdag: 08:30-18:00
Lørdag: 10:00-14:00

Kontakt oss

77 06 25 50

post@pibo.no

Storgata 11

Våre ansatte

Christian

Christian Haukebø

Daglig leder, Optometrist M.Optom med lang og variert erfaring. Kontaktlinsespesialist. Han har spesiell kompetanse på barn og syn og synstrening. Har erfaring fra Huseby kompetansesenter og tverrfaglig samarbeid. Foreleser om samsyn for optikere og pedagoger. Hovedforeleser på Masterstudiet i synstrening på Høgskolen i Sør-Øst Norge.

Hans Marthin

Hans Marthin Sollien

Optometrist MSc. Spesialist på kontaktlinser med stor erfaring i tilpassing av nattlinser (Orto- k), keratokonuslinser og sclerale linser. Tilleggsutdannelse i optometrisk rehabilitering av synshemmede (svaksyntoptikk og filterglasstilpassing).

Hartvig

Hartvig Haukebø

Lang og variert erfaring. Kontaktlinsespesialist. Svennebrev i optikerfaget. Er svært rutinert på verkstedet. Spesialist på å få brillen til å sitte godt i ansiktet.

Daghild

Daghild Venås Haukebø

Optometrist M.Optom. Rutinert og faglig interessert. Tilleggsutdannelse innenfor samsyn og synstrening. Gir deg en grundig undersøkelse og oppfattes som en med et behagelig vesen.

Elke

Elke Andreassen

Sjef i butikken og har ansvaret for et bredt og spennende innfatningsutvalg. Holder orden på butikken og oss andre. Har et utmerket blikk for hvilken innfatning som er riktig for deg.

Junne

Junne Solvang

Butikkmedarbeider med meget lang erfaring. Moteinteressert og følger med på trender. Gir deg stilsikker veiledning på innfatningsvalg.

Berith

Berith Simonsen

Meget rutinert kundeveileder. Har sikkert blikk for form og farge. Gir seg aldri før hun har funnet den riktige innfatningen for deg.